Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2007. december 20. 0 hozzászólás
 

Szegának sikerült beszélnie a sátánnal és a képzeletbeli mikrofon végére állította a SuicidE egyik legújabb játékosát, a  Azazel-t, hogy mesélje el miként került a csapatba, és hogy eddig merre

newspic
Szegának sikerült beszélnie a sátánnal és a képzeletbeli mikrofon végére állította a newspic SuicidE egyik legújabb játékosát, a  newspic Azazel-t, hogy mesélje el miként került a csapatba, és hogy eddig merre felé tengette az életét. Szó esik a Counter-Strike Source közösségérõl, a magyar Top10-rõl és természetesen a SuicidE csapatáról is. Kellemes olvasgatást.
 
newspic Az interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


-uTs][Szega- : Szia Azazel! Kérlek, mutatkozz be azoknak, akik még nem ismernek! Miként kerültél képbe a css-vel? CS:S elõtt játszottál már más játékokkal is versenyszerûen?

SuicidE`Azazel: Szia Szega, üdv, aki olvassa! Polgári nevem Gacsályi Ádám, az ELTE-n tanulok környezettant. Azt hiszem 2003ban kezdtem 1.6ozni DN-kével, aztán kijött a source és áttértünk erre, mert ez szebb. Versenyszerûen nem, de otthoni lanokon szétcsaptam mindenkit UT-ban.

-uTs][Szega- : Suicide elõtt milyen klánokban jeleskedtél és mennyire hagytak benned nyomot az ex-klánok, ex-csapattársak? Van olyan köztük, akikkel újra összeállnál egy csapatba, ha visszaforgathatnád az idõ kerekét?

SuicidE`Azazel: SuicidE elõtt voltam a SuicideX-ben, iam-ben, winged-ben, legutóbb pedig wicked sickben. Elég mély nyomot hagytak, megtanultam, hogy nem szabad egybõl igent mondani, hanem meg kell ismerni az embereket, mert a "skill" nem minden. Persze: frost-tal, snake-kel, focussal nagyon szívesen klánoznék akármikor. Jó arcok, megvan bennük a tenni akarás és az ésszel élés ritka tehetsége.

-uTs][Szega- : Miután dn és nascar bejelentették kilépésüket mindenki találgatott, hogy vajon oszlik a Suicide vagy pedig új csapatot kovácsolnak. Ki keresett meg téged és mi volt az elsõ reakciód? Megkeresés elõtt gondoltad volna, hogy a te neved is felmerül, mint opció?

SuicidE`Azazel: Hát, DN élõben a legjobb barátom immáron majd 20 éve, ezért minden információról szinte azonnal tudtam,amirõl tudhattam, ezért nem lepõdtem meg mikor a BECUP utáni kocsmázásunk alkalmával mondta, hogy rittyenteni kéne valamit. Igen, gondoltam, hogy én leszek az aki betöltheti a keletkezett üresedést, márcsak azért is mert nem túl nagy a választék. lächeln

-uTs][Szega- : A Cyberathlete Amateur League CS:S MAIN-ben igen komoly menetelés után felülhettetek a az EAST régió trónjára. Ez igan nagy elismerés. Syndicate.si, a lengyel deadly Bullets, Incentive, Angry.ro, Myrmidoni, EWC, #frag-guild, MaD, LG csak pár klán azok közül, akiket le kellett gyûrnötök a végsõ célig. Hogy látod megérte? Változott valamit a csapat önértékelése ezek után? Igazából szerintem a CS2HU hasábjain nem verték nagydobra hogy CAL-M nyertesek lettetek, pedig ezzel nem sok klán dicsekedhet. Szerinted mi lehet ennek az oka?

SuicidE`Azazel: Abszolut megérte a készülés és a szellemi odaadás, habár tárgyi nyeremény nincs. Az egész dobott egyet a csapat motivációján, talán egy két invite-ot is kapunk ide-oda. Örülök is, meg nem is, hogy ezt megkérdezted. Beszéltünk is errõl csapaton belül. Az, hogy egy kezdõ csapat átlag meccsének hírére 300+ komment érkezik, ha meglátják valahol a CSÍT szót vagy, netán tényleg jó volt a csapat és egybõl dörgölõznek, hogy én mindig is megmondtam, míg egy CAL MAIN megnyerésére 3 (azaz HÁROM) db komment érkezik, elgondolkodtatja az embert, hogy mi lehet az oka... a butaság, ami ráveszi az embereket, hogy bulvárlapokat olvassanak?....a hozzá nem értés?....magasabb szintrõl a pökhendiség?... a magyar css scene éretlensége?....végülis teljesen mind1, úgyis lesz valaki a masszából, aki a kommentek közé köpött CSAK IRIGYKEDSZ, jelmondattal elaltatja az emberekben esetlegesen felébredõ lelkiismeret furdalást. Tisztelet a kivételnek, és akinek nem inge...

-uTs][Szega- : Velük kritika ez a közösségünkre nézve, de szubjektív véleményem szerint fájdalmasan igaz is. Nem fogok feltenni olyan elcsépelt kérdést, mint hogy szerinted merre tart a scene? Van ki út? Mert szerintem ezt már körberágták sokan és nem épp rózsás a jövõkép. Viszont én látok kibontakozni egy kicsi közösséget, amit 8-12 magyar csapat alkot, akik már valamilyen stabilitást mutatnak, és egymást közt gyakorolnak. Most is az SGL ami kiváló lehetõség arra hogy movitválja a játékosokat és klánokat hogy közösen hosszútávon jól teljesítsenek. Az SGL kezdete elõtt jött a flém hogy be fog égni kis hazánk a sok def win miatt, közbe talán mégis csak volt értelme az öregeknek a szájukat tépni, hiszen eddig nem volt még def win és nagyon jó hangulata meccseket láthatunk. Szerinted szezon végéig mi várható?

SuicidE`Azazel: Én is így látom, hogy kezd összekovácsolódni a közösség. Sok klánnal jóban vagyunk, reméljük, még többel jóban leszünk. Szerintem lesz egypár szétesõ csapat, lejátszatlan meccs, de javarészt relatíve stabil csapatokat látok (értsd: fennmarad a klán név legalább zunge raus ) végre valahára. Ha már felmerült ez a scene téma, meg szeretném köszönni az obi-soknak az építõ jelleget, igen van, aki észrevette, hogy indultok noname nc-okon is, ezzel másokat is ösztönözve. Abszolút nem értelmetlen erõfeszítés, mert közelebb hozza a közösséget, szvsz.

-uTs][Szega- : Mit szólnál egy össznépi paintballozáshoz? Ahol esetleg találkozhatna a scene színe-java! Persze most ne arra asszociálj, hogy a Bad Boys 30 fõs gyerekosztálya megindul festékpatront dobálni, inkább olyasmire gondolj, hogy sör-bor esetleg kolbász mellett beszélgetés meg egy kis lövöldözés.

SuicidE`Azazel: Szerintem királyos lenne, én mindenképp megpróbálnék elmenni rá. A kolbász jó, a szalonna nem!

-uTs][Szega- : 1,5 évig mindenki top5-rõl beszélt, most mindenki top10-tõl beszél, ha a CS2HU vagy akár más magyar vonatkozású eltökélt gárda szervezne SGL-hez hasonló ligát, akkor szerinted lenne igény rá? Lehet e a jövõben egy lépcsõfok ami esetleg arról fog szólni hogy egy magyar klán büszke lesz arra hogy benne lehet majd a top20as mezõnyben?

SuicidE`Azazel: Szerintem bõven lenne rá igény, mint ahogy az SGL-en is ottvan egy csomó csapatunk. Na de ki tudná ezt megcsinálni? Sok idõ és fáradtság. lächeln Nem ártana pár szponzor sem...a lényeg, ha valaki tényleg meg akarná csinálni és meg tudná csinálni az, megcsinálná, amíg nem lesz, ilyen ember csak leshetünk. Hát egyelõre magyar top2-3 az, amire esetleg büszkének lehetne, lenni a 20 még kicsit messzebb van, de persze, egyszer eljön ez az idõ is. Egyenes következménye a túlnépesedésnek. lächeln

-uTs][Szega- : Nekem speciel 10 percen belül megy a buszomzunge raus Köszönöm az interjút neked és sok sikert a Suicide-nak. Kívánsz valamit üzenni az olvasóknak, csapattársaknak és barátoknak?!?

SuicidE`Azazel: Csak a szokásosat, ésszel publikon is és aki lelõ 2x az nem csíter. Köszi, a lehetõséget.

Forrás: uts.painball.hu
 
newspic

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4889
 
2389
 
 
 
kép 2650
 
2484
 
 
kép 605
 
1463
 
 
 
kép 3679
 
1546
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu